A zöldséget az olajon megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon.Sóval, borsikafűvel fűszerezzük. A húsokat vékonyra klopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, sóval. A szeletek közepére helyezünk 1 kanálnyi zöldséget és szorosan feltekerjük majd begöngyöljük a baconszalonnával. A tekercseket egymás mellé letesszük egy hőálló tálba, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, alufóliával lefedve addig sütjük, míg a hús megpuhul. A fóliát levéve szép pirosra sütjük a tetejét. A megmaradt párolt zöldséggel tálaljuk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
- 4 szelet sertés karaj
- 1 csomag bacon szalonna
- 1 csomag apróra vágott fagyasztott zöldség
- só
- borsikafű
- fokhagymapor
- sertéshús fűszerkeverék
- 4 ek olívaolaj
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!