2024.04.19. - Emma

Csirkemell májjal töltve

Csirkemell májjal töltve
Csirkemell májjal töltveA csirkemájat megmossuk, szárazra töröljük, és kevés olajon elősütjük. A csirkemelleket megmossuk, lecsöpögtetjük, sózzuk, majd vastagabb részüknél nyílást vágunk. A zsemlét tejben vagy vízben megáztatjuk, kinyomkodjuk és reszelt hagymával, tojással összegyúrjuk, petrezselyemzölddel, sóval, borssal ízesítjük. A csirkemelleket megtöltjük egy-egy csirkemájjal és töltelékkel. Tepsibe helyezzük, leöntjük azzal a zsírral, ami a máj sütéséből megmaradt, és megsütjük. Ferdén szeletelve tálaljuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

- 4 csirkemellfilé
- 4 db csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 zsemle
- 1 tojás
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- olaj

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!