
A megtisztított csirkemelleket nagy szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk, majd megsózzuk és borsozzuk. A hússzeletekbe fél banánokat teszünk, feltekerjük és hústűvel összetűzzük. A töltött csirkemelleket lisztbe, tojásba, majd morzsába megforgatjuk és forró olajba kisütjük. Tojásos rizzsel és burgonyapürével tálaljuk. Nagyon finom, kellemes íze van. (Ugyanez a recept kivitelezhető más gyümölcsökkel is.)
Hozzávalók: 70 deka filézett csirkemell, só, 2 darab banán, 10 deka liszt, 2 egész tojás, zsemlemorzsa, olaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!