
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Tálalás előtt a halszeletekről leszedjük a madzagot, a zöldséges rizzsel és a szósszal együtt, forrón tálaljuk. Petrezselyemmel, bazsalikomlevelekkel és citromkarikákkal díszítjük.
Hozzávalók:
- 4 szelet lazac
- 2 evőkanál (olíva)olaj
- 4 evőkanál citromlé
- só
- bors
- frissen tépett bazsalikom
- 25 dkg rizs
- (olíva)olaj
- fél-fél piros és sárga kaliforniai paprika
- kevés kukorica
- 1 csomag újhagyma
- erőleves
A mustármártáshoz:
- 1 hagyma
- 1 evőkanál liszt
- 1 evőkanál margarin
- 2 dl erőleves
- 1,5 dl tejszín vagy tejföl
- 4 mokkáskanál (dijoni) mustár
- só
- bors
- ételízesítő
