
A pudingot simára keverjük a cukorral és egy dl vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük és felfőzzük. A Ramát a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot és egyenletes krémmé dolgozzuk össze. Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a gyümölcsdarabokat. A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük. (A süteményt más gyümölccsel is elkészíthetjük, csak akkor válasszunk hozzá illő joghurtot.)		
			
		
		Hozzávalók:
- 1 dl víz
- 30 dkg málna
- 2 evőkanál porcukor
- 2 pohár gyümölcsjoghurt
- 3 evőkanál kristálycukor
- 1 csomag vaníliás puding
- 1 db piskótarolád
- 25 dkg margarin