
A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk és bepácoljuk a fűszersóval elkevert olívaolajban 15 percre, ezután a tejfölt, a mustárt, a majonézet, a cukrot, sót, borsot, citromlevet egy habverővel jól összekeverjük, s ezt az öntetet betesszük a hűtőbe állni. Miután ezt elkészítettük, a pácolt csirkemellet fogjuk és serpenyőben jól átsütjük, ha kész félretesszük hűlni. A konzervkukoricát átmossuk, az almát meghámozzuk, majd felkockázzuk és az ananászt is. Ha csirke is kihűlt akkor ezeket a hozzávalókat is összekeverjük az öntettel s kész is a finom saláta.		
			
		
		Hozzávalók:
- 4 dl tejföl 
- 1 db alma 
- 30 dkg csirkemell 
- olívaolaj 
- 1 teáskanálnyi sült csirke fűszersó 
- 15 dkg ananászkonzerv 
- 1 kis doboz konzervkukorica
- 1 kanál cukor 
- 1,5 kanál mustár 
- 2 kanál majonéz light 
- 1 csipet só és bors
- 1 kávéskanálnyi citromlé