Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sárgarépa nagyobb és a retek kisebb részét nagy tálra rakosgatjuk, erre ültetjük a még töltésre váró fél tojásfehérjéket. A zöldfűszeres keveréket nyomózsákba kanalazzuk, minden tojásfehérjébe töltünkk belőle. A maradék medvehagymával, retekkel és sárgarépával csinosítjuk.
Tálalás előtt 10-15 percre betesszük a hűtőbe.
Hozzávalók:
- 8 közepes méretű tojás
- 2 csokor zsenge vajretek
- 1/2 csokor zsenge sárgarépa
- 12-14 zsenge medvehagyma-levél
- 2 dl natúr joghurt
- 1 evőkanál majonéz
- 2 teáskanál jó minőségű mustár
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- kb. 1 mokkáskanál só
- ízlés szerint kevés frissen őrölt bors