
A túrót szitán áttörjük. A lisztet a sütőporral összeforgatjuk. A puha margarint először magában, majd a kétféle cukorral keverjük habosra. A tojásokat egyesével beledolgozzuk, azután a túrót és a lisztet is hozzáadjuk. A masszát margarinnal kikent, belisztezett kuglófformába simítjuk, és előmelegített sütőben, a közepesnél kicsit kisebb lánggal (175 ˚C, légkeveréses sütőben 160 ˚C) kb. 50 perc alatt megsütjük. Elkészültét a beleszúrt tűvel ellenőrizhetjük. Csak akkor borítjuk tálra a formából, amikor már kihűlt. 		
			
		
		Hozzávalók:
- 2 db tojás
- 2 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg kristálycukor
- 1 csomag sütőpor
- 25 dkg finomliszt
- 25 dkg tehéntúró
- 25 dkg margarin 
- (tetszés szerint mazsola)