2024.05.06. - Ivett, Frida

Csirkecombok baconbe tekerve

Csirkecombok baconbe tekerve
Csirkecombok baconbe tekerveA csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,sózzuk,fűszerezzük majd 2-2 szelet baconbe tekerjük. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát összekeverjük a cikkekre vágott hagymával. Sózzuk,borsozzuk,szárított rozmaringot és metélő hagymát szórunk rá. A hagymás burgonya keveréket sütőzacskóba tesszük. Rátesszük a befűszerezett,baconbe tekert csirkecombokat,lezárjuk a zacskókat,megszurkáljuk pár helyen és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

- 4 db csirkecomb
- 8 szelet bacon
- 1,2 kg burgonya
- 3 fej vöröshagyma
- só
- szárnyas fűszer
- őrölt bors
- őrölt kömény
- fokhagyma granulátum
- szárított rozmaring
- metélő hagyma
- 2 db sütőzacskó

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!