
Bőrrel lefele a húst egy vágódeszkára helyezzük. Alul, horizontálisan egy mélyedést vágunk a húsba, majd szétnyitjuk, megtöltjük, és eredeti formájába visszaalakítjuk. A húst, 2cm-es hézagok hagyva, átkötözzük (mint a sonkát). A megtöltött, átkötözött húst bedörzsöljük durva, tengeri sóval. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A húst egy rácsra helyezzük, egy tepsibe vizet töltünk. A rácsot a tepsire helyezzük, és a bemelegedett sütőbe tesszük 30 percre. Amikor a bőr szép barna és pörcös, a sütőt 190 fokra visszakapcsoljuk és további 1- 1½ órán át sütjük. 		
			
		
		Tálalás előtt legalább 15 percig letakarva pihentetjük.
A töltelék hozzávalói és elkészítése:
Hozzávalók: 
- 2 tk olaj
- 1 hagyma aprítva
- 2 gerezd fokhagyma préselve
- 8 dkg bébi spenót
- 2 ek aprított bazsalikom levél
- 15 dkg párolt rizs
- 3 dkg pörkölt fenyőmag 
- fél citrom reszelt héja
- 1 tojás felverve
- fél csokor petrezselyem zöld levél aprítva
Elkészítés: A hagymát és fokhagymát az olajban  puhára sütjük. Hozzáadjuk a spenótot és bazsalikomot, amikor a levelek megfonnyadtak, levesszük a tűzhelyről. Hűlni hagyjuk. Elkeverjük a többi hozzávalóval. Sózzuk, borsozzuk.