
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A félbevágott paprikákat lapos, tűzálló tálba vagy tepsibe helyezzük, ha eldőlnének, összegyűrt alufóliával megtámasztjuk őket (nehogy a töltelék kifolyjon belőlük). A paprikákat félig megtöltjük tésztával, majd erre kanalazzuk rá a tojásos-sajtos keveréket.
A sütőben 20-25 percig sütjük, vagy addig, amíg a töltelék összeáll, és aranysárgára sül. Metélőhagymaszálakkal díszítve tálaljuk, és tetszés szerint vegyes salátaleveleket adunk hozzá.
Hozzávalók:
- 3 evőkanál félzsíros tej
- 5 dkg érett cheddar sajt lereszelve
- 2 db paradicsom meghámozva, kimagozva és felkockázva
- 2 db tojás felverve
- 2 nagy piros narancssárga vagy sárga húsú paprika
- 5 dkg linguine tészta
- 1 1/2 kiskanál angol mustárpor
- 3 evőkanál friss metélőhagyma apróra vágva
- 0.5 kiskanál szárított majoránna vagy oregánó
- só és fekete bors
- néhány szál metélőhagyma a díszítéshez
