
A citromot beáztatjuk, majd lereszeljük a héját. A citromhéjat, mákot és a mazsolát annyi tejben  megfőzzük, hogy sűrű legyen a massza.  Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, majd a cukorral együtt összekeverjük a megfőzött masszával. A réteslapokat egy enyhén nedves konyharuhára terítjük, olajjal megkenegetjük, megszórjuk zsemlemorzsával, majd ráterítjük a kihűlt  tölteléket, és a konyharuhával felgöngyöljük. Közepesen meleg sütőben 20-25 perc alatt szép aranybarnára sütjük. Melegen, porcukorral díszítve tálaljuk.		
			
		
		Hozzávalók:
- 1 csomag réteslap (18 lapos)
- 30 dkg darált mák
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom reszelt héja
- mazsola
- 2-3 db közepes alma reszelve
- tej