
A csülköket megtisztítjuk, a bőrét megkapargatjuk. Besózzuk majd a tepsibe teszek zsírt és szépen elhelyezzük benne a csülköket. Ezután rászórjuk a fűszereket, rákarikázzuk a vöröshagymát, valamint az apróra vágott fokhagymát is rátesszük. Majd a vizet is alá öntve betesszük a sütőbe sülni. Egy fél óra elteltével megnézzük és ha elpárolgott róla a víz még pótolunk hozzá. Közben többször meglocsolgatjuk egy kevéske sörrel. Ettől finom ízletes és ropogós is lesz. További fél óra múlva. ha nem túl nagyok a csülkök már készen is vannak. Villával megszurkáljuk és ha puha már tálalható is.		
			
		
		Hozzávalók:
- 4 kisebb csülök
- 1 üveg sör
- 1 tk pecsenye fűszersó
- 1 db  vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1tk fokhagymás pecsenye fűszersó
- 1 tk   só
- 2 ek zsír
- 2 dl víz