Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Tiramisukrém:
Egy lábaskában összekeverjük a tejfölt, a krémsajtot, a fahéjat, a kávét, a cukrot és a zselatinport. Verjük fel kemény habbá a tejszínt és, ha már szobahőmérsékletű a massza, keverjük bele óvatosan. Ha normál zselatinnal készítjük, oldjuk fel a zselatint 1 deci felmelegített kávéban és ezt adjuk a többi hozzávalóhoz. A tortakarikában várakozó, kihűlt piskótára öntsük rá a masszát és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni.
Hozzávalók:
- 3 tojás
- 3 púpozott evőkanál porcukor
- 1 evőkanál kakaópor
- 3 evőkanál rétesliszt
- késhegynyi szódabikarbóna
- 20 deka natúr krémsajt
- 6 deci sűrű tejföl
- 15 evőkanál porcukor
- 4 evőkanál instant zselatinpor
- 2 kávéskanál fahéj
- 8 evőkanál kávé
- 3 dl tejszínhab