- 1 csomag babapiskóta
- 1 kg alma hámozva, lereszelve
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1/2 citrom leve
- csipet őrölt fahéj
- 2 ek. cukor
- 5 dl víz
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tortaformám 25 cm csatos formába egy sor babapiskótát kirakok. A lereszelt almát 2 dl vízben puhára párolom, a 3 dl vízzel és cukorral összekeverem a pudingport és hozzáadom az almához, a fahéjjal és a citromlével együtt. Pár perc kevergetéssel sűrűre főzöm, picit hagyom hűlni.
A krém felét ráteszem a babapiskótára, aztán babapiskóta sor, majd megint krém. Díszítésnek banánt használtam és tortadarát, de lehet tejszínhabot is, csak nem volt most itthon.
Dermedésig hűtőbe teszem nekem olyan 2-3 óra alatt jó lett. Csatos formát eltávolítom és szeletelem.