- 4 nagyobb szelet karaj
- 3-4 vöröshagyma
- 1 csapott kávéskanál őrölt pirospaprika
- só
- őrölt bors
- 1 csapott kávéskanál őrölt őrölt kömény
- 3 evőkanál étolaj
- két-három evőkanál mustár
- 5 dl sör

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk. A hagymákat megtisztítjuk és felkarikázzuk.
Az étolajon hirtelen átsütjük a hússzeletek mindkét oldalát: a húsokat a felforrósított olajba tesszük, egy-egy oldalukat 2-3 percig sütjük, majd kivesszük őket az olajból, és félretesszük.
A hússütés után visszamaradt olajban kicsit átsütjük a hagymakarikákat, de ne barnítsuk meg őket. Amikor a hagyma üvegesedni kezd, lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát, az őrölt köményt és pici őrölt borsot, hozzáadjuk a mustárt, felöntjük a sör felével, aztán beletesszük a hússzeleteket, és lefedve puhára pároljuk. Ha a leve elfő, apránként pótoljuk a megmaradt sörrel. Úgy jó, ha a lé éppen ellepi a húst.
Az elkészült ételt tálalhatjuk krumplival, rizzsel vagy tésztával is.