2020.11.25. - Katalin

Almás mártás

Hozzávalók:

- 1 kg alma
- 2,5 dl fehérbor
- 1 dl húsleves
- 1 dl tejszín
- 1 evőkanál méz
- citromlé
- fahéj
bohócdoktor vizit szja 1%

Elkészítés:

Az almákat megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. Ezután ráöntjük a citromlevet, rácsurgatjuk a mézet. Borral és húslével elkeverjük, majd adunk hozzá egy kis fahájat és lassú tűzön, puhára pároljuk az almákat. Ha kész van, mixerrel pépesítjük és összefőzzük a tejszínnel.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!