2020.11.27. - Virgil

Tormás mártás

Hozzávalók:

- 10 dkg vaj
- 2 ek finomliszt
- 5 dl tejszín
- só
- 1 kis üveges torma
- kevés cukor
- 1 ek citromlé
bohócdoktor vizit szja 1%

Elkészítés:

A vajat felolvasztjuk és a lisztet megfuttatjuk rajta. Beleöntjük a tejszínt (vagy tejet) és folyamatos kevergetés mellett besűrítjük.

Beletesszük a tormát, sózzuk, cukrozzuk. Frissen facsart citromlével ízesítjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!