2024.04.18. - Andrea, Ilma

Hagymafõzelék

Hozzávalók:

- 1,5 kg hagyma
- 1 ek. olaj
- 1 ek. liszt
- 1,5 dl fehérbor
- 1,5 dl erõleves
- 1 dl tejföl
- 1 kk. majoránna
- só, bors
- csipetnyi szerecsendió
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A felszeletelt hagymát egy lábosba tesszük, megszórjuk a liszttel és a fûszerekkel, felöntjük a borral és a levessel, majd 45 percet fõzzük lefedve. Végül belekeverjük a tejfölt, és már kész is.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!