2024.04.25. - Márk

Pudingos barackok

Hozzávalók:

- 8 szem fél barack
- 1 tasak csokoládé ízû pudingpor
- 2 evõkanál cukor
- 4 dl tej
- 1,5 dl tejföl
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Megfõzzük a pudingot, (pudingpor, tej, cukor). Amikor kész, közvetlenül a pudingra folpack fóliát terítünk, így nem fog megkocsonyásodni a teteje és hûlni hagyjuk. A tejfölbõl félreteszünk 4-6 evõkanállal, a többit a pudinghoz keverjük.

A barackokat lecsepegtetjük, tálcára tesszük és megtöltjük õket a krémmel. A félretett tejfölt a krém tetejére rakjuk és hurkapálcával többször belehúzunk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!