2024.10.06. - Brúnó, Renáta

Baconos csirkemáj

Hozzávalók:

- 12 db csirkemáj
- bacon
- majoranna
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A csirkemájakat fûszerezzük majoránnával, majd mindegyiket vékony baconszeletekbe tekerjük, és fogvájóval átszúrjuk.

Egy tûzálló tálba tesszük, és meleg sütõben 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!