2024.04.25. - Márk

Rakott túrós karfiol

Hozzávalók:

- 70 dkg karfiol
- 5 dkg túró
- 5 dkg sonka
- 3 dkg sajt
- 5 dkg snidling
- 1,5 dl joghurt
- só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A karfiolt megtisztítjuk, megmossuk, és rózsákra szedjük. Fedõ alatt, forrásban lévõ, sós vízben, kb. 10 perc alatt megfõzzük.

A sonkát és a snidlinget apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. A túrót összekeverjük a joghurttal, és ízlés szerint sóval. Egy hõálló tálba beletesszük a karfiolt, megszórjuk a sonkával és a snidlinggel, ráöntjük a joghurtos szószt, és megszórjuk a reszelt sajttal.
Elõmelegített sütõben megsütjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!