2024.04.25. - Márk

Kuglófban sült csirkemell

Hozzávalók:

- 80 dkg csirkemellfilé
- 1 csomag bacon
- 15-20 dkg sonka
- 15-20 dkg sajt
- 6-7 tojás
- szalámi
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A csirkemellet kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A kuglóf formát sütõpapírral kibéleljük
Beletesszük a hús 1/3-át, és elkezdjük rétegezni, ezt lehet ízlés szerint baconnal, szalámival, sonkával.

Tehát a húsra kerül elõször a bacon, aztán szalámi, sonka, reszelt sajt, majd a négy tojást egyesével ráütjük minden negyedhez.:) Erre megint hús kerül, szalámi, sonka sajt, végül az utolsó adag hús. A maradék 2-3 tojást felütjük, sóval, borssal elkeverjük, és ráöntjük az egészre.

Elõmelegített sütõben kb. másfél óráig sütjük. Kicsit várunk, hogy kihûljön, és szépen ki lehet fordítani a formából.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!