- 1 kg karaj
- 2-3 gerezd fokhagyma
- mustár
- citromhéj
- 1 pohár tejföl
- 1 ananász konzerv
- só
- bors
- 15 dkg szalonna
- 15 dkg sajt
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk. A hússzeleteket bedörzsöljük fokhagymával, enyhén sózzuk, borsozzuk. Ízesíthetjük kevés mustárral, citromhéjjal. Apró kockára vágjuk a szalonnát. A tejfölt az ananász levével összekeverjük, reszelünk bele kevés sajtot.
Tepsibe olajat öntünk, rétegezzük a szalonnát, a húst, az ananászt, majd leöntjük a tejfölös-ananászos lével, tetejére sajtot szórunk.
Forró sütõbe rakjuk, kb. 1 óra 15 percig sütjük, aranybarnára pirítjuk.
Köretként burgonyakrokettet adunk.