2022.01.17. - Antal, Antónia

Sörrel öntözgetett malacsült

Hozzávalók:

- 1 malaccomb (kicsontozva)
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 üveg sör, só, bors
- köménymag
- 1 szelet füstölt szalonna
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés

A malac combjának bõrét egy éles késsel szépen bevagdalom, majd bedörzsölöm a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és köménymaggal. Elõmelegített sütõbe teszem és 180°C -on 2 óra alatt megsütöm. Idõnként sörrel öntözgetem és kenegetem a füstölt szalonnával.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!