2024.04.16. - Csongor

Jamie Oliver: Jamie belevág...

Jamie Oliver: Jamie belevág...
Különleges receptek – könnyedén!

Az évek során egyvalamit biztosan megtanultam: hallgatnom kell a megérzéseimre. Hirtelen ötlettõl vezérelve befizettem egy marokkói repülõútra és eltöltöttem néhány rövid, de csodálatos napot Marrakechben.

A marokkói ízek, a látni-, hallani- és szagolnivalók úgy hatottak rám, mintha friss levegõt szippantottam volna. Izgatottan, új ötletekkel megrakodva tértem haza. Az ösztöneim azt súgták, hogy több ilyen utazásra van szükségem...
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nekivágtam hát a világnak. Ellátogattam Athénba meg a görög szigetekre, a varázslatos Velencébe, a Pireneusok francia oldalára, a napfényes Andalúziába és az elképesztõen gyönyörû Stockholmba is. Mindegyik utam rövid volt, de szívmelengetõ, és pukkadásig teli szédületesen finom ennivalókkal. Remélem, az itt leírt ételek ízleni fognak neked. Saját változatomban adom közre az egyes országok legjellegzetesebb fogásait: a gazdag spanyol paellát, az egzotikus marokkói tagine-t, a zamatos görög salátát, a csodás svéd húsgombócot és az ellenállhatatlanul csábos francia édességeket.

Szeretnélek kirángatni a mindennapos rutinból. Hidd el, megéri útra kelni, beugrani az autóba, fel a vonatra vagy a repülõre, és feltöltõdni egy másik ország kultúrájával, pláne konyhájával. Indulj el, légy nyitott, és meglátod, csodás élményekben lesz részed!

A könyv megrendelhetõ a Park Kiadótól a www.parkkiado.hu weboldalon.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!