2024.12.13. - Luca, Otília

Töltött sült alma

Hozzávalók: 4 kisebb, savanykás alma, 4 dkg mazsola, 4 dkg mandulacsík, 1,5 ek méz, késhegynyi gyömbérpor, 5 dkg puha vaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az almákat megmosom és egy kendõvel szárazra törlöm. A tetejérõl levágok egy kalapot, majd kivájom. A megadott hozzávalókat összekeverem, amelyet az almákba töltök.

Végül lazán alufóliába tekerem õket és 200°C-on kb. 20-25 percig sütöm. Fahéjas cukrot adok mellé.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!