2024.04.24. - György

Disznósajtsaláta

Hozzávalók: 1 nagy fej hagyma, kb 30 dekányi füstölt házi disznósajt, fél mk õrölt feketebors, 2 ek ecet, 1 kk só, 2 kk cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát felszeletelem, besózom, megszórom a sóval és a cukorral, kicsit összerázom, majd negyed órát állni hagyom. Beleteszem az ecetet, felöntöm 2-3 deci vízzel, majd alapos keverés után beleteszem a felszeletelt disznósajtot. Lefedem és másnapig hideg helyre teszem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!