2024.04.24. - György

Babfõzelék

Hozzávalók: 1 kg szárazbab, 1 kis fej hagyma apróra vágva, 2 gerezd fokhagyma, 2 kanálnyi olaj, 2 babérlevél, 1 kávéskanál paprika, 2 ek liszt, só, ecet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tetszés szerinti fajta szárazbabot (én fehérbabból készítem) megválogatom, elõzõ este beáztatom és a babérlevéllel, valamint a hagymával sós vízben felteszem fõni. Mikor megpuhult, berántom a fokhagymás, paprikás rántással. Ízlés szerint ecettel ízesítem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!