2021.06.19. - Gyárfás

Falafel

Hozzávalók: 25 dkg szójabab, vagy csicseriborsó, 4-5 gerezd fokhagyma, késhegynyi sütõpor, 1/2 kk fûszersó, só, olaj, Isot paprika.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szóját, vagy a csicseriborsót vízben puhára fõzöm, majd leszûröm. Húsdarálón ledarálom, majd elkeverem a szétnyomott fokhagymával, a sütõporral, a sóval, a fûszersóval és 2-3 kanálnyi olajjal. Ezen keverékbõl nedves kézzel diónyi gombócokat formálok, forró olajban szép barnára sütöm, majd lecsepegtetem õket.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!