A sok külföldi adaptált kiadvány mellett végre egy magyar jellegzetességgel íródott desszertes könyv, amelyben a legismertebb hazai édességek – mint a máglyarakás, vagy a vargabéles – elkészítését is profi módon elsajátíthatjuk lépésrõl lépésre fotók és leírások segítségével.
Varga Gábor: Gourmandia
A Varga Gábor által szerkesztett, méltán népszerû és sokak számára már bizonyosan ismerõsen csengõ gasztronómiai oldal a www.desszert.eu esszenciáját tarthatja kezében az olvasó.
A sok külföldi adaptált kiadvány mellett végre egy magyar jellegzetességgel íródott desszertes könyv, amelyben a legismertebb hazai édességek – mint a máglyarakás, vagy a vargabéles – elkészítését is profi módon elsajátíthatjuk lépésrõl lépésre fotók és leírások segítségével.
De ha igazi cukrászremekek elkészítésére vágyunk, akkor is nagyszerû választás a könyv, mert a francia csokitorta, vagy a különleges zöld teás körteszeletek receptje ugyancsak megtalálható. A könyvet Wlcsek András csodaszép fotói teszik még ínycsiklandóbbá.
A sok külföldi adaptált kiadvány mellett végre egy magyar jellegzetességgel íródott desszertes könyv, amelyben a legismertebb hazai édességek – mint a máglyarakás, vagy a vargabéles – elkészítését is profi módon elsajátíthatjuk lépésrõl lépésre fotók és leírások segítségével.