2024.04.20. - Tivadar

Bereznay Tamás: Fõzni gyerekjáték

Bereznay Tamás: Fõzni gyerekjáték
Bevált receptek sietõs anyukáknak

Mit fõzzek? – teszi fel magának naponta a kérdést sok százezer háziasszony a világon. Mit fõzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit fõzzek, ami mindezen túl még lehetõleg egészséges is? Bereznay Tamás könyve ezekre a naponta felmerülõ kínzó kérdésekre kísérel meg válaszolni. Olyan finomságokat ajánl, melyek többsége a munkából hazaérve, este is gyorsan összedobható, és amelyek ízkombinációikkal, érdekességükkel a legkisebbeknél is sikert aratnak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Különleges szendvicsek, tartalmas levesek, gyors tészták, remek édességek és laktató, húsos ételek egyaránt szerepelnek ebben a kötetben, melyben minden recepthez vidám, színes, az étvágygerjesztõ tálaláshoz is ötletet adó fénykép, illetve tápanyagtáblázat is tartozik.

A könyvben található kiegészítõ fejezet pedig olyan kérdéseinkre is válaszol, hogy miért is fontos az elegendõ folyadékbevitel, miben található elegendõ vas, vagy hogy miért egészséges az olajban sütés.

A kötet kapható a Líra, Libri, Alexandra, Tesco, Auchan, Cora, Tóthágas hálózatában és a Butlers üzleteiben országszerte, valamint független terjesztõknél.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!