Hozzávalók: 10 dkg majonéz, 0,5 dl száraz fehérbor, 1 dl tejföl, 1 kiskanál mustár, 1 kiskanál cukor, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A majonézt a tejföllel meg a borral simára keverjük, majd mustárral; kevés cukorral és sóval ízesítjük. A felhasználástól függõen tovább fûszerezhetjük õrölt borssal, curryvel, ketchuppel, zöld fûszerekkel, stb.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!