Hozzávalók: 60 dkg libaháj, 40 dkg libamáj, só, 3-4 gerezd fokhagyma.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A libahájat 2x2 centiméteres kockára vágjuk, és zsírjára sütjük. A tûzrõl levéve a töpörtyût szûrõkanállal kiszedjük, a zsírt megsózzuk, beletesszük a libamájat, a megtisztított fokhagymagerezdeket.
Lassú tûzön, lefedve kb. 20 percig sütjük, közben egyszer-kétszer megfordítjuk. A megsült libamájat a zsírból kiemelve egy megfelelõ nagyságú tálba tesszük és nehezékkel lenyomva legalább egy napra behûtjük. Vékonyan fölszeletelve tesszük tálra.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!