Hozzávalók 8 személyre: 2 db vastag póréhagyma, 20 dkg krémsajt, 20 dkg darált dió, 5 dkg vaj, só, õrölt bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A krémsajtot a vajjal meg a darált dióval jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A póréhagymát alaposan megmossuk, á külsõ levelét eltávolítjuk, a gyökérét és az elágazó szárrészét levágjuk. Egy fakanál segítségével a belsejét kitoljuk; úgy, hogy 2-3 levélnyi vastag fala maradjon. Az így kapott üreget diós sajtkrémmel megtöltjük és 3-4 órára behûtjük. (A póréhagyma belsejét salátához használjuk föl.) Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és a sajttálon kínáljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!