Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 4 dkg zsír, egy kevés vöröshagyma, 2 dkg liszt, 3 dl húsleves, 2-3 szem fehér bors, 1 evõkanál vágott zöldpetrezselyem, citrom vagy citrompótló, só ízlés szerint.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hagymát megtisztítjuk, apróra összevágjuk, zsírban enyhén megpároljuk. Hozzáadunk lisztet, megpirítjuk, felhígítjuk 1 dl levessel.
A burgonyát meghámozzuk, apróra összevágjuk, leöntjük 2 dl forró levessel, megfõzzük. A rántással összekeverjük, s állandó kevergetés közben együtt felforraljuk. Ízlés szerint citromlével vagy citrompótlóval, borssal és sóval ízesítjük. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintjük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!