Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ha a zöldségek puhára párolódtak, hozzáadjuk a tört krumplit, és annyi sárgaborsólisztet, hogy gyúrható masszát kapjunk. Golyókat formálunk belõle, és forró ghíben kisütjük. Ha szétesnek a golyók, tegyünk hozzá még lisztet.
A koftát paradicsomszósszal tálaljuk. Ennek elkészítési módja a következõ: egy evõkanál felmelegített ghíben 10-12 összeturmixolt paradicsomot öntünk. Hozzáadunk 2 teáskanál sót, 2 teáskanál cukrot, csipet asafoetidát, 1/2 teáskanál kurkumát. Addig fõzzük, míg a ghí feljön a paradicsomszósz tetejére.Ekkor hozzáöntünk egy kevés tejszínt valamint 1/2 teáskanál szárazon pirított, összetört lepkeszegmagot. Ghí helyett használhatunk olajat is!
Jó étvágyat!