2024.04.19. - Emma

TopLista Gasztronómia 2011 magazin

TopLista Gasztronómia 2011 magazin
A magyar sajtópiac legátfogóbb gasztronómiai kiadványa immár második alkalommal gyûjti össze és rangsorolja például a legjobb éttermeket, koktélbárokat, egzotikus kifõzdéket, reggelizõhelyeket, cukrászatokat, éttermi ételeket.

A magazin egyfajta évkönyv, amely számos érdekes cikkel és közel harminc toplistával, 144 oldalon térképezi fel a pezsgõ hazai gasztronómiai életet. A United Publishers kiadó által jegyzett magazin a TopLista periodika sorozat ötödik része, mely a gasztronómia iránt érdeklõdõk, a profik és lelkes amatõrök kötelezõ „kézikönyve”.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A magazin összeállítására a Dining Guide szerkesztõségét kérte fel a kiadó. Fõszerkesztõje Mautner Zsófia, a Chili&Vanília blog szerzõje.

Néhány téma a TopLista Gasztronómia 2011 kiadványból:

A 100 legjobb kulináris kaland
Top 20 étterem
Top 5 evõváros
Top 10 külföldi piac
Top 8 koktélbár
Top 10 egzotikus kifõzde
Top 7 vidéki étterem

A lap a toplistákon kívül számos érdekes cikket tartalmaz, pl. sztárséfekrõl és rakott krumplikról, gasztrotúrákról, gasztrobloggerek kedvenc alapanyagairól, a jövõ magyar sztárséfjeirõl.

A kiadvány megvásárolható a kiemelt Relay és Inmedio üzletekben, vagy megrendelhetõ a www.superbrandstoplista.hu oldalon.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!