Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Azután zsírban a cukrot aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a lisztet és barna rántást készítünk belõle. Ezzel berántjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, a vörös bort, a kakukkfüvet és egyenletes tûzön kiforraljuk (a forralás idõtartama legalább 4-5 óra legyen) idõnként megkeverjük, ha zsírja felszínére jön, lezsírozzuk, ha közben nagyon besûrûsödne csontlével engedjük fel.
Ha nem lenne elég sûrû, akkor mindaddig fõzzük, míg a kívánt sûrûséget eléri. Végül a csontokat eltávolítjuk belõle és átszûrjük. A barna mártásnak szép simának, sötétbarna színûnek kell lennie, se túl híg, se túl sûrû ne legyen.
Jó étvágyat!