2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ízek bûvöletében

Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Könyvében több mint 100, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj és tejszín, valamint a legtisztább, legkifejezõbb ízû alaplevek segítségével készít olyan káprázatos ételeket, amelyek minden alkalommal elbûvölõen hatnak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A cuisine légére, avagy a könnyû konyha titka négy építõelemben rejlik: alaplevek, szószok, tészták és édes tészták. Ha ezek elkészítését elsajátítjuk, akkor amatõr szakácsként is teljes magabiztossággal kezdhetünk neki Gordon Ramsay fantasztikus receptjeinek megvalósításához. A könyvben találunk recepteket levesekhez, elõételekhez, tésztákhoz, rizottókhoz, halakhoz, húsokhoz, szárnyasokhoz és vadakhoz.

Geoff Lung káprázatos fényképei megragadják a fogások elképesztõ könnyedségét és Gordon Ramsay szakácsmûvészetének lényegét, ami által ez a könyv felejthetetlen élményt nyújt mind a fejlõdni vágyó amatõr szakácsok, mind az igazi gourmet-k számára.

„Gordon fõzés iránti szenvedélye áthatja a könyv minden oldalát….. a legelemibb összetevõk kombinációjával képes olyan fenséges fogást alkotni, ami maga a költészet.”-Thane Prince (gasztronómus, a suffolk-i fõzõiskola vezetõje).

A könyv megrendelhetõ a kiadó weboldalán itt >>>www.tbkiado.hu

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!