Hozzávalók: 60 dkg padlizsán, 3 ek száraz Martini, 3 gerezd zúzott fokhagyma, 2 ek olivaolaj, 1 kk méz, 3 ek szójamártás, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A padlizsánt megmosom és 1 cm-es vastagságú hosszúkás szeletekre vágom. A martiniból, fokhagymából olivaolajból, mézbõl és a szójamártásból egy marinádot keverek. Sóval és borssal ízesítem. A padlizsánokat mindkét oldalról meggrillezem és még forrón a Martinis pácba mártom. Legalább egy órán át állni hagyom és antipasti-ként tálalom. A hûtõben hetekig eláll.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!