Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A készítés menete eleinte ugyanaz: a meggybefõtt levét leszûrjük, és a meggyet mély bóléstálba tesszük. Az õszibarackot és az ananászdarabokat összevágjuk, és a levével együtt a meggyre öntjük. Majd hozzáadjuk a többi gyümölcsöt, megtisztítva és kockára vágva.
Mindezt meglocsoljuk a vaníliás cukorral, fahéjjal és szegfûszeggel ízesített rumés konyakaromával. A tálat befedjük, és fél napig a hûtõszekrényben érleljük. A jeges teához az eperteafiltert leforrázzuk, majd pár perc múlva ízesítjük mézzel és citrommal, s még forrón összekeverjük jégkockákkal. Közvetlenül a fogyasztás elõtt a hideg õszibaracklét és a gyümölcsteát a gyümölcsökre locsoljuk, majd füles bóléspoharakba öntve tálaljuk.
Jó étvágyat!