Hozzávalók: 1 kg leveshús (lehet marha, pulyka, vagy tyúk), 20 dkg fehér bab, 20 dkg vegyes zöldség, 1 fej hagyma, l0 dkg gomba, 4 evõkanál gersli, 2 l víz, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A babot éjszakára beáztatjuk. A kockára vágott húst a babbal egy óráig elõre fõzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, zöldséget, gombát és a gerslit. Sózzuk, borsozzuk. Addig fõzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!