2024.04.20. - Tivadar

Pácolt marharagu babbal

Hozzávalók: 1 kg marha hús (pörkölt apró), só, bors, 8 gerezd zúzott fokhagyma, 1 ek mustár, 1 kk majoránna, olaj, 2 dl vörösbor, 3 fej vöröshagyma, 50 dkg vörös bab (lehet konzerv).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az apróra vágott marhahúst sózd, borsozd, keverd össze a fokhagymával, mustárral, majoránnával, tedd egy tálba és önts rá annyi olajat, hogy ellepje. Tedd a hûtõbe 1-2 napra.

Ha megéheztél rá, vedd elõ, olajon pirítsd meg az apróra vágott hagymát, rakd rá a bepácolt húst, pirítsd, majd öntsd fel a vörösborral és annyi folyadékkal, hogy ellepje. Párold majdnem puhára, add hozzá a leszûrt vörös-babot és fõzd készre.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!