Hozzávalók: 70 dkg cékla, 1 fej vöröshagyma, 2 evõkanál olaj, só, ecet, kevés cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A céklát héjában megfõzzük, meghámozzuk, és a káposztareszelõn lereszeljük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a reszelt céklát megforgatjuk benne, és a párolt káposztához hasonlóan sóval, néhány csepp ecettel meg cukorral ízesítjük. Néhány percig pároljuk, és mindazokhoz az ételekhez tálalhatjuk, amihez párolt káposzta illik.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!