Hozzávalók: 5 nagy vöröshagyma, 3 csésze olaj, 1/2 dl fehérbor, 5 dkg vaj, ecet, só, õrölt bors, majoránna vagy oregano.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hagymát megtisztítjuk, vastagon felszeleteljük, és az olajból, borból, ecetbõl készült, sóval, majoránnával ízesített páclében egy óra hosszat állni hagyjuk. Ezután a levét lecsurgatjuk, a hagymát kivajazott tûzálló tálra rakjuk, tetejére is vajdarabkákat teszünk, és a sütõben megsütjük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!