2024.04.25. - Márk

Hagyományos krumplifõzelék

Hozzávalók: 1 kg krumpli, 2 dl tejföl, só, majoránna, ecet, cukor, liszt, zsír.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Felteszem fõni a kockára darabolt krumplit sós vízben. Ha megfõtt a krumpli, sima rántással besûrítem. Ezután leveszem a tûzrõl, beleteszek 2 dl tejfölt, ecettel savanyítom, megszórom bõven majoránnával, és egy pici cukrot is teszek bele. Elkeverem. Egyszerû recept, a 2 dl tejföl miatt finom selymes íze lesz. Isteni finom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!