2024.04.26. - Ervin

Fokhagymás rakott csirke

Hozzávalók: 15 dkg bacon, 4 db egész csirkecomb, 50 dkg burgonya, 2 dl tejszín, 5-6 cikk fokhagyma, 10 dkg reszelt sajt, só, bors, szerecsendió.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tepsibe lerakunk egy sor keskenyre szeletekre vágott bacont. Erre kerül a keskeny felkarikázott burgonya. Rá a szerecsendiós-borsos-fokhagymás tejszínben pácolt combok, majd újra szalonna, ezután egy sor krumpli.

A tejszínes-fokhagymás tejszínbe hozzá adjuk a sajtot reszelve, majd leöntjük ezzel a rakott húst. Sütõben aranybarnára sütjük. fél óráig fólia alatt, majd a fóliát lehúzzuk, pirosra sütjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!