Hozzávalók: 500 g túró, 200 g friss gyümölcs, 4 ek porcukor, 1 cs vaníliás cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gyümölcsöt megmossuk, ha kell kimagozzuk. A túrót összemorzsoljuk, majd összekeverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzá adjuk a villával összezúzott gyümölcs 2/3-át.
A megmaradt gyümölcsöt feldaraboljuk és ezzel díszítjük a krémet. Letakarva, rövid idõre hûtõszekrénybe fektetjük. Bármilyen gyümölccsel elkészíthetõ, vegyesen a legfinomabb.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!