2024.05.13. - Szervác, Imola

Fóliás csirkerszárnyak

Hozzávalók: 80 dkg csirkeszárny, 60 dkg burgonya, 3 gerezd fokhagyma, 4 dkg grillfûszerkeverék, 0,5 dl étolaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A héjas burgonyát és a szárnyakat is alaposan megmossuk. A szárnyakat jól bedörzsöljük az áttört fokhagymával elkevert grillfûszerkeverékkel. Kevés olajjal megkenjük és külön-külön egyenként fóliába csomagoljuk. A burgonyákat is fóliázzuk. Nem túl heves parázson elõször a nagyobb burgonyákat, majd a csirkeszárnyakat sütjük meg. Miután mindkettõ megpuhult, a fóliát kivesszük. Vegyes salátákkal fogyasztjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!